گلس گوشی چیست و چه کاربردی دارد
گلس گوشی یکی از اصلی ترین اجزایی است که حتماً هنگام خرید گوشی تلفن همراه جدید به ذهنتان خطور کرده و شما را در دوراهی خرید قرار داده است. به عبارت دیگر، حتماً تا کنون به ضرورت استفاده از گلس گوشی برای محافظت از صفحه تلفن همراه یا تبلت تان پی برده اید؛ اما شاید هنوز نمی دانید که در خرید بهترین گلس گوشی به چه نکاتی باید توجه کنید. در واقع، فراوانی کارخانه های تولید لوازم جانبی تلفن همراه با طیف گسترده ای از تبلیغات، انتخاب را مشکل کرده است. بنابراین، شاید بهترین راه این است که با کاربردهای گلس گوشی آشنا شوید. به این ترتیب، خودتان در نقش متخصص قرار خواهید گرفت و به راحتی گلس متناسب با گوشی خود را خریداری خواهید کرد. پس در این مقاله با ما همراه باشید تا مهمترین دلایل و نکات ضروری جهت خرید گلس گوشی را با هم بررسی کنیم.
گلس گوشی، محافظی برای همه زمانها
اگرچه کارخانه های ساخت تلفن همراه همواره درصدد تولید گوشی هایی با صفحه نمایش های ضدخش هستند، با این وجود استفاده از گلس باعث افزایش طول عمر این محصولات می شود. علت این امر، به تکنولوژی ساخت گلس ها مربوط می شود. به عبارت دیگر، حرارت شیشه و خنک شدن سریع آن باعث می شود که ساختار گلس در مقایسه با سایر شیشه ها متفاوت بوده؛ و در نتیجه از ایجاد لبه های تیز و برنده هنگام شکستن جلوگیری شود. همچنین ساختار لایه ای بودن گلس نیز موجب افزایش مقاومت گلس در برابر ضربه های شدید و خش های عمیق می باشد. بنابراین، با انتخاب گلس مناسب، علاوه بر حفظ زیبایی گوشی خود، از بروز صدمات ناگهانی و اتفاقی نیز جلوگیری کرده و آسیب را به حداقل می رسانید.
مطالعه بیشتر: پاوربانک چیست + نحوه صحیح استفاده از آن
گلس امنیتی، نسل دیگر گلس های گوشی
این نوع از گلس ها نیز از پرطرفدارترین گلس های گوشی تلفن همراه هستند که علاوه بر محافظت از صفحه نمایش تلفن همراه، محافظ اطلاعات شما نیز می باشند. در واقع، این نسل از گلس های گوشی با کاهش زاویه دید، قدرت نمایش اطلاعات را محدود می کنند. فناوری ساخت این گلس ها به گونه ای است که تنها با زاویه دید مستقیم امکان مشاهده واضح اطلاعات گوشی میسر می باشد. لذا اگر از آن دسته افرادی هستید که دوست ندارید افراد کنجکاو در گوشی شما به صورت اتفاقی سرک بکشند، می توانید روی قدرت گلس های امنیتی حساب کنید.
گلس پلاستیکی یا حرارتی، مسئله این است
یکی از موارد دیگری که در خرید گلس همواره ذهن خریداران را مشغول می کند، جنس گلس مورد استفاده است. به طور کلی سه نوع گلس در بازار موجود می باشد: گلس های پلاستیکی، گلس های پلی اتیلن و گلس های شیشه ای حرارت دیده. دو نوع گلس اول از جنس پلاستیک می باشند؛ با این تفاوت که گلس های پلی اتیلن از مقاومت کمتری در برابر خش های شدید و ضربه های ناگهانی برخوردارند. در مقابل، گلس های شیشه ای حرارتی به دلیل برخورداری از چندین لایه مقاوم، از قدرت بالایی در برابر خراشیدگی و چربی برخوردارند. بنابراین، اگر به دنبال گلسی هستید که رد اثر انگشتتان را به خود جذب نکند، گلس های حرارتی را در اولویت خرید قرار دهید. درواقع گلس های حرارتی همان شیشه هایی هستند که با حرارت، به طور ناگهانی سرد شده اند. بنابراین، از ق