Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the fast-indexing-api domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/tehranja/public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 6114
انواع باتری های موبایل و تفاوت آنها | تهران جانبی
تکنولوژی و کالاهای دیجیتال

انواع باتری های موبایل و تفاوت آنها

باتری‌های موبایل هایی که به اندازه کافی شارژ خود را نگه نمی‌دارند می‌توانند خسته‌کننده باشند، به‌ویژه از آنجایی که اکنون ما برای بسیاری از عملکردها به تلفن‌های هوشمند خود وابسته هستیم. با داشتن اطلاعات بیشتر در مورد نحوه عملکرد باتری تلفن همراه و ظرفیت باتری تلفن همراه، می توانید کیفیت مناسب باتری ها را تشخیص دهید و از این مشکلات جلوگیری کنید.

 همچنین مهم است که بدانید چگونه از باتری تلفن همراه خود به بهترین شکل مراقبت کنید تا بهترین استفاده را از آن ببرید. در این مقاله به اطلاعات زیادی در مورد باتری تلفن های همراه و گوشی های هوشمند می پردازیم. ما می‌توانیم به شما کمک کنیم تا انتخاب‌های بهتری برای خرید داشته باشید و در نهایت گوشی خود را کارآمدتر مدیریت کنید. بنابراین چه به دنبال بهبود عمر باتری تلفن همراه باشید و چه به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد باتری گوشی های هوشمند، به جای درستی آمده اید. این مقاله انواع عمده باتری های تلفن همراه، نحوه جلوگیری از خراب شدن باتری گوشی و تعویض باتری گوشی های هوشمند را پوشش می دهد.

انواع باتری تلفن همراه؛ چگونه بفهمیم چه نوع باتری داریم؟

برای درک نیازهای باتری خود، مهم است که ابتدا بدانید از چه نوع باتری استفاده می کنید. ما در زیر مقایسه باتری گوشی هوشمند را برای شما ارائه کرده ایم. به طور کلی، چهار نوع مختلف باتری وجود دارد که در تلفن های همراه استفاده می شود:

  • نیکل کادمیوم (NiCd): این نوع باتری اغلب در تلفن های همراه قدیمی استفاده می شود که کمترین قدرت را دارد.
  • Nickel Metal Hybrid (NiMH): باتری های نیکل قدرتمندتر از باتری های NiCd هستند. آنها معمولاً فقط در تلفن های همراه قدیمی استفاده می شوند.
  • لیتیوم یون (Li-ion): باتری‌های لیتیوم یونی رایج‌تر هستند. آنها به طور مداوم در تلفن های امروزی استفاده می شوند و حتی از باتری NiMH قدرتمندتر هستند.
  • لیتیوم پلیمر (LiPo): مانند ارتقاء NiMH نسبت به NiCd، LiPo در مقایسه با لیتیوم یون شکل ارتقا یافته باتری لیتیومی است. این باتری بیشترین قدرت را در بین انواع باتری های ذکر شده در اینجا دارد.

از آنجایی که باتری‌های NiCds و NiMH قدیمی هستند، به احتمال زیاد دیگر از آن در تلفن همراه خود استفاده نمی‌کنید. مگر اینکه از یک مدل بسیار قدیمی استفاده کنید، گوشی شما دارای باتری لیپو یا لیتیوم یونی است.

برای اینکه بفهمید گوشی شما از باتری LiPo یا Li-ion استفاده می کند، اغلب می توانید به سادگی به برچسب روی باتری نگاه کنید. اگر برچسب را پیدا نکردید یا حذف شده است، می توانید اطلاعات باتری را در دفترچه راهنمای کاربر پیدا کنید. بعد از اینکه فهمیدید کدام باتری دارید، بهتر می‌دانید که چه تأثیری بر دستگاه شما خواهد داشت.

باتری موبایل تهران جانبی

باتری های لیتیوم یونی در مقابل باتری های لیپو

باتری‌های لیتیوم یون و باتری‌های لیپو دو نوع باتری اصلی در بازار امروزی هستند. باتری‌های لیتیوم یونی محبوب‌ترین نوع تلفن همراه در میان تولیدکنندگان تلفن همراه هستند و اما باتری های LiPo پیشرفته ترین باتری های تلفن همراه در دسترس مصرف کنندگان هستند.

مطالعه بیشتر:  معرفی بهترین لوازم جانبی S23 لاکچری بمون

1. باتری های لیتیوم یونی

باتری لیتیوم یونی یکی از محبوب ترین انواع باتری های تلفن همراه امروزی است. این باتری تقریبا طولانی ترین سابقه ها را دارد و اولین مورد استفاده در گوشی های هوشمند بوده است. باتری های لیتیوم یونی از نظر شیمیایی از یک الکترود مثبت، یک الکترود منفی و یک الکترولیت تشکیل شده اند. الکترود مثبت یک ترکیب لیتیومی است، مانند اکسید لیتیوم منگنز، لیتیوم فسفات آهن یا اکسید لیتیوم کبالت. الکترود منفی معمولا گرافیت است. الکترولیت یک کربنات است، مانند دی اتیل کربنات یا اتیلن کربنات.

یک حلال آلی بین دو الکترود که در آن الکترولیت ذخیره می شود وجود دارد. برای نگه داشتن باتری در یک تکه، یک قاب فلزی آن را محکم به هم نگه می دارد. به عنوان یک اقدام احتیاطی، این باتری ها دارای یک مدار حفاظتی هستند که سطح باتری و ولتاژ را تنظیم می کند و آنها را در محدوده ایمن نگه می دارد.

باتری های لیتیوم یون چگالی انرژی بالایی دارند. علاوه بر این، این باتری ها ماندگاری طولانی دارند و به راحتی توسط کاربر قابل تعویض هستند.

اگرچه این باتری ها مزایای زیادی دارند، اما معایبی نیز دارند. آنها گوشی را به دلیل وزن زیادشان سنگین می کنند. وقتی از باتری‌های لیتیوم یونی استفاده می‌شود، مدار حفاظتی تلفن می‌تواند هزینه باتری را افزایش دهد. در مقایسه با باتری‌های LiPo، باتری‌های لیتیوم یونی سطح خود تخلیه بالایی دارند. شکل مستطیلی آنها می تواند برای گوشی هایی با طراحی منحصر به فرد مشکل ساز باشد.

2. باتری های LiPo

باتری های LiPo بعد از باتری های لیتیوم یونی آمدند. آنها از نظر اجزاء بسیار شبیه به هم هستند. با این حال، در مواد بین محل حرکت الکترودها و یون ها تفاوت وجود دارد (که به آن “جدا کننده” می گویند). در یک باتری LiPo، جداکننده از یک پلیمر ریز متخلخل ساخته شده است که با یک ژل الکترولیتی پوشانده شده است.جداکننده به عنوان یک کاتالیزور برای فرآیند شیمیایی عمل می کند. مانند باتری های Li-ion، این باتری ها دارای مدار حفاظتی برای حفظ ولتاژ در محدوده ایمن هستند. با این حال، برخلاف باتری‌های لیتیوم یونی، نیازی به پوشش فلزی ندارند.

محبوبیت این باتری ها به دلایل مختلفی در حال افزایش است. یکی، سطح خود تخلیه آنها بسیار پایین است. دوم، وزن آنها به طور قابل توجهی کمتر از باتری های Li-ion است. این باتری ها همچنین می توانند در اشکال مختلفی تولید شوند.

باتری‌های LiPo علیرغم مزایایی که دارند، دارای نکات منفی هستند. باتری های LiPo چگالی انرژی کمتری دارند و می توانند گران تر باشند. در مقایسه با عمر مفید باتری های لیتیوم یونی، عمر مفید آنها به طور قابل توجهی کوتاه تر است. در نهایت، تعویض باتری LiPo گوشی هوشمند توسط کاربران قابل انجام نیست.

چگونه باتری گوشی با یکبار شارژ دوام بیشتری در نگهداری داشته باشد؟

اگر به این فکر می کنید که چگونه عمر تلفن خود را در طول روز افزایش دهید، می توانید چندین تغییر برای بهینه سازی قدرت تلفن خود ایجاد کنید. این پیشنهادات هم توسط کاربران آیفون یا اندروید قابل اجرا هستند. در زیر برخی از گزینه های اصلی صرفه جویی در انرژی موجود است:

1. صفحه نمایش خود را کم نور کنید

یکی از ساده ترین راه ها برای شارژ نگه داشتن گوشی در طول روز، کم نور کردن صفحه نمایش است. صفحه نمایش بیش از حد روشن، باتری را خالی می کند و دمای کارکرد گوشی شما را افزایش می دهد. با کاهش دمای گوشی، عمر باتری خود را افزایش داده و طول عمر گوشی را افزایش می دهید.

مطالعه بیشتر:  چرا پاوربانک زود شارژ خالی میکند؟

2. خدمات موقعیت مکانی را خاموش کنید

تخلیه عمده تلفن شما احتمالاً از خدمات موقعیت مکانی تلفن یا عملکرد GPS آن ناشی می شود. این ویژگی‌ها مکمل برنامه‌های جهت‌دهنده مانند Google Maps هستند. با این حال، بسیاری از برنامه های دیگر نیز از عملکرد GPS استفاده می کنند، حتی اگر متوجه آن نباشید. اگر به تلفن خود برای دانستن موقعیت مکانی خود نیاز ندارید، خدمات موقعیت مکانی را خاموش کنید. شما به سرعت از مزایای صرفه جویی در باتری بهره مند خواهید شد.

3. استفاده از عملکرد لرزش را کاهش دهید

در حالی که بسیاری از کاربران احتمالاً از اولین باری که گوشی خود را از جعبه بیرون آورده‌اند، عملکرد ویبره را در تلفن خود روشن کرده‌اند، عاقلانه است که گاهی اوقات تلفن را روی زنگ قرار دهید. اگرچه ممکن است واضح نباشد، یک آهنگ زنگ باتری کمتری نسبت به یک لرزش مصرف می کند. بنابراین، هنگامی که نیازی به لرزش تلفن خود ندارید، زنگ خود را روشن کنید یا اگر اصلاً نیازی به شنیدن آن ندارید، آن را به حالت بی‌صدا تنظیم کنید.

4. به Push Notifications نه بگویید

در حالی که اعلان‌های فشاری گاهی اوقات می‌توانند مفید باشند، اغلب اطلاعات حواس‌پرتی را در اختیار شما قرار می‌دهند که احتمالاً به آن نیاز ندارید. آیا می دانستید که آنها همچنین می توانند به عمر باتری شما در طول روز آسیب بزنند؟ هر زمان که گوشی شما با دریافت یک اعلان فشاری روشن می شود، باتری آن خالی می شود. برخی از اعلان‌های فشار نیز با لرزش یا آهنگ زنگ همراه هستند که بر عمر باتری تاثیر می‌گذارد. اگر می‌خواهید باتری گوشی خود را قوی نگه دارید، بیشتر (اگر نه همه) اعلان‌های فشاری را حذف کنید.

5. اکثر (یا همه) داده های پس زمینه را غیرفعال کنید

داده‌های پس‌زمینه می‌توانند منبع مخفی تخلیه باتری دستگاه شما باشند. برنامه‌ها به‌طور مداوم اجرا می‌شوند، حتی اگر آنها را نداشته باشید، پهنای باند تلفن شما را اشغال می‌کند. تخلیه انرژی داده های پس زمینه به ویژه تحت تأثیر رسانه های اجتماعی و برنامه های ایمیل روی تلفن شما قرار می گیرد. در تنظیمات خود، می توانید تمام داده های پس زمینه را خاموش کنید. یا، می‌توانید به سادگی انتخاب کنید که چند برنامه انتخابی در پس‌زمینه اجرا شوند. هر گزینه ای که انتخاب کنید، باتری کمتری مصرف می کند.

چگونه عمر باتری گوشی خود را طولانی تر کنیم؟

اگر می‌خواهید عمر باتری تلفن همراه خود را فراتر از کاهش مصرف روزانه باتری خود بهبود ببخشید، این روش‌ها را برای افزایش طول عمر باتری گوشی خود در دراز مدت امتحان کنید. در اینجا برخی از نکات اصلی برای افزایش طول عمر باتری آورده شده است:

1. تخلیه باتری را کاهش دهید

باتری‌های لیتیوم یونی برای حفظ ظرفیت شارژ یکسان بین 300 تا 500 چرخه شارژ/دشارژ هستند. با این حال، باتری‌ها معمولاً تنها در 100 چرخه شارژ/دشارژ به 80 درصد ظرفیت باتری خود می‌رسند. همیشه گوشی خود را نیمه شارژ نگه دارید و در صورت کم شدن بیش از حد باتری، آن را به 100% برگردانید.

2. از گرما اجتناب کنید

دور نگه داشتن گوشی از گرما یکی از اقدامات طولانی مدتی است که می توانید انجام دهید تا مطمئن شوید که گوشی بیش از حد گرم نمی شود و آسیب نمی بیند. برای مثال، نور مستقیم خورشید می‌تواند به سرعت باعث شود تلفن‌ها از حد مجاز ۱۱۳ درجه فارنهایت خود فراتر بروند. اگر تلفن به اندازه کافی در معرض این شرایط قرار گیرد، باتری تلفن همراه سریعتر تحلیل می رود. این در نهایت میزان شارژی را که می تواند نگه دارد کاهش می دهد.

مطالعه بیشتر:  نقد و بررسی شیاومی 8a - یک پایین رده جذاب

برای محافظت از گوشی خود، آن را از نور مستقیم خورشید دور نگه دارید. این امر به ویژه در ماه های تابستان بسیار مهم است، زیرا دمای سطح به راحتی به 158 درجه فارنهایت می رسد. رها کردن آن در این شرایط برای مدت طولانی باعث می شود باتری شما ظرفیت شارژ خود را به میزان قابل توجهی سریعتر از دست بدهد.

3. اجازه ندهید برنامه ها انباشته شوند

اگرچه ذخیره کردن برنامه‌هایی که ممکن است در آینده استفاده کنید وسوسه انگیز است، اما بهتر است از انباشته شدن غیر ضروری برنامه‌هایتان جلوگیری کنید. ممکن است از نظر تئوری، داشتن بسیاری از برنامه‌های مفید یا سرگرم‌کننده در تلفنتان ایده خوبی به نظر برسد. اما داشتن چندین برنامه به داده های پس زمینه شما اضافه می کند و مصرف باتری شما را افزایش می دهد. یک راه آسان برای کاهش این نوع برنامه‌ها، حذف برنامه‌ها می باشد. با جلوگیری از نمایش مکرر اعلان‌های مشابه از منابع مختلف توسط تلفن، می‌توانید در باتری (و زمان خود) صرفه‌جویی کنید.

4. شارژ سریع نکنید

در حالی که اکنون بسیاری از تلفن‌ها گزینه‌های شارژ سریع در دسترس دارند که به شما امکان می‌دهد گوشی خود را در چند دقیقه شارژ کنید، باید تا حد امکان از استفاده از آنها خودداری کنید. اگر واقعاً عجله دارید، ویژگی شارژ سریع خوب است، اما به طور منظم از آن استفاده نکنید.

دلیل استفاده کم از ویژگی های شارژ سریع به از دست دادن ظرفیت ذخیره سازی مربوط می شود که هنگام شارژ شدن باتری اتفاق می افتد. وقتی یون‌های لیتیوم و فلزات لیتیوم بین الکترودهای باتری‌های لیتیوم یون جابه‌جا می‌شوند، به آرامی حرکت می‌کنند. وقتی با سرعت پایین‌تری شارژ می‌کنید، اجازه می‌دهید فرآیند شاتل با سرعت طبیعی خود انجام شود. آنها به نوبه خود حرکات خود را به طور کامل کامل می کنند. با شارژ آهسته تر، ظرفیت شارژ باتری خود را نیز افزایش خواهید داد.

چه شارژ سریع و چه شارژ آهسته، مهم است که به یاد داشته باشید وقتی گوشی خود را به 100 درصد رساند، آن را از برق بکشید. شارژ مکرر گوشی به باتری آن آسیب می رساند. بسیاری از شارژرهای جدیدتر، مانند شارژرهایی که با تلفن های شارژ سریع ارائه می شوند، به گونه ای ساخته شده اند که «هوشمند» باشند و به طور خودکار از شارژ بیش از حد تلفن شما جلوگیری کنند. با این حال، اگر پس از اتمام شارژ، گوشی خود را از برق بکشید، بهترین نتایج را برای عمر باتری خود خواهید دید.

پایان مطلب

با توجه به تمام موارد گفته شده در بالا شما قبل از اینکه با خرابی باتری خود روبرو شوید باید اقدامات لازم برای نگهداری آن را انجام دهید. زیرا باتری از مهم ترین بخش های یک موبایل محسوب میشود. اما اگر همچنان با خرابی و مشکلات باتری روبه رو شدید حتما به یک تعمیرکار حرفه ای و مجرب مراجعه کنید تا از خطرات بیشتر جلوگیری شود. قابل توجه تعمیرکاران عزیز! وبسایت عمده فروشی لوازم جانبی موبایل تهران جانبی از گسترده ترین فروشگاه های آنلاین در سراسر کشور است که میتوانید خرید عمده باتری موبایل خود را با قیمت بسیار خوب و کیفیتی عالی از این سایت انجام دهید.

Rate this post

محمد کیانی

مدیر و موسس سایت تهران جانبی. بیش از ۱۰ سال تجربه فروش عمده لوازم جانبی موبایل در تهران و سراسر ایران به صورت اینترنتی و حضوری. در وبلاگ تهران جانبی سعی میکنم از تجربیات خودم در زمینه لوازم جانبی موبایل بیشتر بنویسم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا