شرکت اپل به تازگی پرده از ساخت یک محصول جدید به نام اولین گوشی هوشمند G5 برداشته است. این شرکت اعلام کرد در سال 2020 میلادی این گوشی جدید را با قابلیت های باور نکردنی راهی بازار می کند. این گوشی از شبکه جی 5 پشتیبانی می کند. مجله آمریکایی فست کمپانی با اعلام این خبر از سوی مدیران شرکت اپل اعلام کرد که اولین گوشی هوشمند G5 با مودم ۸۱۶۱ و با قابلیت اتصال به شبکهی 5G به بازار وارد می شود.
قابلیت های اولین گوشی هوشمند G5
از جمله قابلیت های اولین گوشی هوشمند G5 می توان به پردازنده آن اشاره کرد که توسط شرکت اینتل ساخته شده است. تراشه این محصول 8060 است. این در حالی است که مودم 8161 با فرآیند طراحی لیتوگرافی 10 نانومتری اینتل عمل می کند. طبق گفته مدیران شرکت اپل اولین گوشی هوشمند G5 از سرعت فوق العاده ای برخوردار خواهد بود. به طوری که کارایی آن با یک مودم پرسرعت برابر است.
مزیت های اولین گوشی هوشمند G5
با توجه به اینکه این محصول جدید از شبکه جی 5 پشتیبانی می کند و فرآیند طراحی لیتوگرافی ۱۰ نانومتری اینتل برای آن استفاده شده است، سرعت فوق العاده ای دارد. این گوشی نسبت به سایر محصولات موجود در بازار قابلیت ها و امکانات بیشتری در اختیار کاربران قرار می دهد. اپل برای تامین قطعه تراشه این گوشی با شرکت مدیاتک هم وارد مذاکره شده است تا بتواند محصولی بی نظیر را راهی بازار کند.
برای شناخت باتری تقلبی از اصلی آن گوشی های موبایل لازم است که به چند نکته دقت کافی داشته باشیم.
1- نوشته درج شده روی باتری
معمولاً در مورد باتریهابه نوشته های درج شده روی آنها زیاد توجه نکنید. زیرا ممکن است روی یک از آنها، عبارت “ساخت ژاپن”، “ساخت کره” یا “ساخت ویتنام” را نوشته باشند اما در واقعیت، این محصولات همگی ساخت کشور چین می باشند.
2- عدم رعایت قانون کپی رایت در کشور ایران
با توجه به عدم رعایت قانون کپی رایت در ایران تردیدی وجود ندارد که تمام باتری گوشی آیفون، سامسونگ و غیره که در داخل کشور به فروش می رسند در واقع متعلق به شرکت سازنده اصلی تلفن همراه نبوده و این محصولات در سایر کشورها تولید و وارد ایران می شوند.
3- توجه به ظرفیت باتری و IC استفاده شده در ساخت آن
باتری ها معمولاً متشکل از دو قسمت اصلی به نام های IC و سل می باشند که قسمت اصلی آن، سوکت سر آن است که به بخش IC متصل شده است. وظیفه این قسمت قطع و وصل کردن جریان برق بوده و هرچه کیفیت IC بالاتر باشد، سل های باتری، دیرتر از کار خواهند افتاد به عبارت بهتر، در این وضعیت تا مدت زمان بیشتری کار می کند و سلول های باتری سالم مانده و از یکدیگر جدا نمی شوند. ظرفیت واقعی باتریها عامل دیگری است که در مورد باتری گوشی اهمیت دارد.
این نکته را بخاطر داشته باشید که هرگز فردی از روی ظاهر یک باتریگوشی نمی تواند ادعا کند که باتری دارای چه کیفیتی می باشد.
باتری های آیفون
پس از تولید گوشی های موبایل آیفون IOS 11/3، قابلیت جدیدی تحت عنوان Battery Health به قسمت تنظیمات گوشی اضافه گردید که میزان سل های سالم موجود در باتری گوشی را با نام Capacity نمایش می دهد. در حالت ایده ال این عدد باید 100 باشد اما به مرور زمان دچار استهلاک شده و تا میزان 90 تا 80 درصد کاهش می یابد. به این معنی که سل های باتری در اثر کار کردن، به تدریج کم شده و از بین می روند.
با این وجود در برخی موارد ممکن است پس از تعویض باتری آیفون در این قسمت، عددی نمایش داده نشود. که به منزله این است که مشکل IC وجود دارد و باتری، کیفیت خوبی ندارد.
عامل مهم دیگر در مورد باتری گوشی موبایل، باتری سامسونگ، ال جی، هواوی یا سایر تلفن های همراه، ظرفیت باتری و نوع سل آن می باشد. همواره باید به این نکته توجه داشت که آیا در ساخت باتری از ظرفیت واقعی آن و IC با کیفیت بالا استفاده شده است یا نه؟
Samsung SDI
یکی از بهترین سل هایی است که در ساخت باتری سامسونگ مورد استفاده قرار می گیرد. در حال حاضر، این سل، از بهترین باتری گوشی سامسونگ به شمار می رود.
به عنوان نکته آخر بهترین روش برای خرید یک باتری اصلی، استفاده از خدمات یک مرکز معتبر فروش باتری است که دارای خدمات گارانتی محصول بوده و امکان بازگشت کالای معیوب تا حداقل 6 ماه را داشته باشد.
بر طبق گزارش های منتشر شده به نظر می رسد که اپل قصد دارد یک طرح اشتراکی پولی به اپلیکیشن Apple News اضافه کند، اما بازتاب صورت گرفته حاکی از این است که خیلی از مجلات خبری در حال حاضر موافق این طرح موافق نیستند.
بطور کلی سرویس اشتراکی اخبار به ازای دریافت ماهانه ۱۰ دلار به کاربران این اجازه را میدهد که به همه محتواهای اپل نیوز دسترسی داشته باشند. اگر چه این قیمت ممکن است در آینده تغییر کند.
علت مخالفت نشریه های خبری با طرح پیشنهادی اپل
بر طبق گفته وال استریت ژورنال برخی از نشریه های بزرگ مثل نیویورک تایمز و واشنگتن پست با مفاد این توافقنامه پیشنهادی مشکل دارند.
با این وجود گفتگوها هنوز در حال انجام بوده و این نشریات تا زمان عرضه فرصت دارند که با اپل به توافق برسند. همچنین وال استریت ژورنال گفته که درباره این طرح نگرانیهایی دارد ولی مذاکرات تا به امروز مسمر ثمر بوده است.
مشکل اول نشریه ها مربوط به ساختار قیمتگذاری، و مشکل دوم پیرامون بحث اشتراکگذاری اطلاعات مشتریان می باشد.
چرا که اپل میخواهد در حدود نیمی از درآمد حاصل از حق اشتراک این سرویس را برای خود نگه داشته، و نیمه دیگر را بر اساس مدت زمانی که کاربران در این مقالات سپری میکنند با آنها تقسیم کند.
بر طبق این طرح اپل نمیخواهد اطلاعات مشتریان مانند اطلاعات کارت اعتباری یا آدرس ایمیل را در اختیار نشریات قرار دهد. ولی این نشریات معتقدند که که این اطلاعات برای ایجاد پایگاههای داده و بازاریابی سایر محصولات آنها لازم و ضروری می باشد.
نشریات به مدل های حق اشتراکی علاقه مند هستند
امروزه با توجه به افزایش میزان محتواهای آزاد و آنلاین نشریات بیش از گذشته به دنبال مدلهای حق اشتراکی هستند تا بتوانند درآمد خود را افزایش دهند. از اینرو اگر این نشریات با اپل به توافق برسند، احتمالا میتوانند درآمدزایی خود را تقویت کنند.
شرکت چند ملیتی الجی الکترونیکس واقع در شهر سئول کره جنوبی یکی از بزرگترین شرکت ها در زمینه فناوری اطلاعات و الکترونیک به شمار می رود که نمایندگی های بسیاری در اقصی نقاط جهان دارد. علاوه بر این یکی از پر طرفدارانترین گوشی های موبایل متعلق به این می باشد.
الجی الکترونیکس
این شرکت با نام گلداستار در سال ۱۹۵۸ میلادی تاسیس شده و کارش را با تولید رادیو و بعدها یخچال و تلویزیونهای سیاه و سفید آغاز کرد. ال جی اولین شعبه خارجی خود را در سال ۱۹۶۸ در شهر نیویورک افتتاح و به تدریج تولیدات خود را در زمینه لپتاپ، تبلت و موبایل گسترش داد.
شعار ال جی
در حال حاضر شرکت ال جی دارای ۸۷ هزار نفر کارمند و ۱۱۳ نمایندگی در سراسر جهان بوده و به گفته مسئولان آن با فروش جهانی ۴۵.۲۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۲ برای کسب و کار خود ۵ بخش مختلف در زمینه های ارتباطات موبایل، لوازم خانگی، سرگرمیهای خانگی، تهویه مطبوع و راهکارهای انرژی ایجاد کرده است.
الجی ایجاد تجربه زندگی متفاوت و پرمعنا را دلیل وجود این شرکت بیان کرده و بر همین اساس شعار زندگی زیباست (Lifes Good) را سر لوحه خود قرار داده است.
استاندارد موبایلهای الجی
مانند سایر برندها تبلتها و موبایلهای الجی نیز دارای معایب و مزایای خود می باشند. اکثر پرچمدارای این شرکت دارای استاندارد نظامی MIL-STD-810G یا همان استاندارد نظامی ارتش آمریکا می باشند.
طراحی این استاندارد بر پایه مستندی 800 صفحهای بوده که در آن آزمایش دیوایسها باید روی سطح بتنی که روی آن چند لایه چوب به ضخامت 2 اینچ قرار دارد انجام شوند. به این معنی که مثلا گوشیهای موبایل یا سایر دیوایسها بهنگام افتادن از دست نشکنند. از پرچمداران الجی با این استاندارد می توان به G6 اشاره کرد.
مشخصات گوشی های ال جی
از قابلیتهای پرچمداران الجی می توان به استفاده از دوربینهای واید بخش پشتی، دارا بودن میکروفونهای چندگانه و سیستمهای DAC یا کانورترهای دیجیتال با آنالوگ 32 بیتی پیشرفته اشاره کرد.
همچنین از لحاظ صدا گوشیهای این شرکت از سایر برندها پیشرفتهتر بوده و معمولا همراه دستگاه، هدستهای با کیفیت نیز ارائه می شود.
اخیرا الجی از گوشی هوشمند و پریمیوم خود به نام G7 ThinQ در نیویورک و روز بعد در سئول رونمایی کرده است. معنای پسوند ThinQ این است که تمامی محصولات الکترونیک مصرفی الجی، لوازم خانگی و خدمات از هوش مصنوعی برای ارائه فواید کاربردی و مشتری محور بهره میبرند.
خرید و فروش موبایلهای الجی
برای خرید یا فروش موبایلهای الجی سایت دیوار را به شما پیشنهاد می کنیم تا بتوانید بدون واسطه و بدون صرف هزینههایی مانند اتلاف وقت در ترافیک و تنها با جستوجو در این سایت آنچه را که میخواهید پیدا کرده و با فروشنده آن تماس برقرار کرده و بعد از اطمینان از صحت محصولی که به فروش گذاشته شده از قبیل نو یا کارکرده بودن آن ، گارانتی داشتن یا نداشتن گوشی، مدل، رنگ و هر چیزی که برای شما اهمیت دارد اقدام به خریداری آن کنید.
اخیرا گزارشی توسط اداره فدرال محافظت در برابر تشعشعات رادیویی آلمان منتشر شده که نشان می دهد میزان تشعشعات رادیویی تلفنهای همراه، دو دستگاه شیائومی Mi A1 و وان پلاس 5T به قدری بالا بوده که عنوان پرتشعشعترین موبایلهای حاضر در بازار را نصیب خود کرده و بازار بحث درباره این موضوع چالش برانگیز را دوباره داغ کرده است.
معیار اندازه گیری تشعشعات رادیویی
رتبه بندی مقدار تشعشعات رادیویی تلفنهای همراه بوسیله ای مؤلفهای به نام نرخ ثابت جذب (SAR) مشخص می شود. در واقع این مؤلفه میزان امواج فرکانس رادیویی منتشر شده از تلفنهای هوشمند را اندازهگیری میکند. و هرچه قدر میزان این مؤلفه بیشتر باشد، احتمال آسیب رسیدن به کاربر نیز طبیعتا بیشتر خواهد بود.
در میان ۱۶ تلفن هوشمند برتر بازار، شیائومی و وان پلاس در زمینه تشعشعات رادیویی بدترین عملکرد را از خود نشان داده و عنوان بیشترین تولیدکنندگان اشعههای رادیویی را به خود اختصاص داده اند. به طوری که شیائومی Mi A1 با نرخ ثابت جذب ۱.۷۵ در رتبه اول، وان پلاس 5T با نرخ ۱.۶۸ در رتبه دوم قرار دارند. همچنین شیائومی Mi Max 3 با ۱.۵۸ در رتبه سوم، وان پلاس 6T با ۱.۵۵ در رتبه چهارم و HTC U12 Life با ۱.۴۸ در رتبه پنجم قرار دارند.
از سایر دستگاههای پرطرفدار بالای این فهرست می توان به گوگل پیکسل ۳ ایکس ال و پیکسل ۳ اشاره کرد که در رتبههای هفتم و دوازدهم قرار گرفتهاند. همچنین آیفون ۷ نیز جایگاه نهم را از آن خود کرده است.
در بین تمامی تولیدکنندگان، دستگاههای سامسونگ کمترین مقدار تشعشع را داشته و هشت مورد از تلفنهای این کمپانی در فهرست شانزده موردی دستگاههایی قرار گرفتهاند که کمترین میزان تولید تشعشع امواج رادیویی را از خود نشان داده اند.گلکسی نوت ۸ و ZTE Axon Elite با نرخ ثابت جذب ۰.۱۷ در جایگاه نخست این فهرست قرار دارند و به دنبال آنها، گوشی ال جی G7 و گلکسی A8 با نرخ ۰.۲۴ قرار گرفته اند. علاوه بر این گلکسی اس ۸ پلاس و گلکسی اس ۷ اج نیز با نرخ جذب ۰.۲۶ در جایگاههای بعدی دیده میشوند.
متاسفانه علیرغم تمامی تلاش های انجام شده، در حال حاضر استانداردی در سطح بینالمللی وجود ندارد که بتواند سطح ایمن تشعشعات تلفنهای همراه را مشخص کند. با این وجود برای نمونه، Blue Angel، نهاد صدور مجوزهای سازگار با محیط زیست آلمان، تنها به تلفنهای هوشمندی مجوز میدهد که SAR آنها کمتر از ۰.۶۰ باشد.
آیا تشعشات رادیویی مضر هستند؟
مطالعات متعددی وجود دارند که نشان می دهند از زیانبار بودن تشعشعات موبایلی برای انسان زیان بار هستند. نتایج این مطالعات نشان می دهند که تشعشعات میتواند عامل بروز سرطان باشد. با این وجود، به همان اندازه تحقیقاتی نیز وجود دارند که چنین ادعاهایی را نقض میکنند.
بر پایه نتایج تحقیق ۲۵ میلیون دلاری موسسه علوم بهداشت محیطی آمریکا، تشعشعات حاصل از تلفنهای هوشمند یقینا عامل بروز سرطان می باشند، ولی برخی از مطالعات دولتی این کشور نیز اضهار می کنند که میزان تشعشعات حاصل از تلفنهای هوشمند در حال حاضر فقط میتواند برای موشها مضر باشند، نه انسانها.
امروزه محافظ های صفحه نمایش تلفن های همراه یک سبک جدید و نوین محسوب می شوند. با توجه به اینکه شرکت های مختلف، محافظهای صفحه نمایش با شیشه های کورنینگ و پوششهایی مخصوص در اختیار کاربران قرار داده اند، روند استفاده از این محافظ ها در بین جوانان بیشتر مورد توجه قرار گرفته است اما سالمندان توجه چندانی به آن نمی کنند.
خرید یک گوشی جدید بسیار لذت بخش می باشد اما بدون تردید آموزش تعمیرات گوشی و لوازم جانبی آن، قسمت ضروری تبلتها و تلفنهای هوشمند از جنبه های اجتناب ناچدیر بنظر می رسند.
آیا محافظ صفحه نمایش برای گوشی لازم است؟
امروزه بسیاری از گوشی های هوشمند، مجهز به شیشه کورنینگ که یک فرم مخصوص پوشش مقاوم در برابر خش است، بوده و بدون شک با توجه به علاقه زیاد تعدادی از تولیدکنندگان گوشی، محافظهای صفحه نمایش نیز در بالاترین سطح از محافظت، مورد استفاده قرار میگیرند.
برخی از کاربران تلفنهای هوشمند بر این باورند که یک محافظ پلاستیکی تمیز بعنوان یک هزینه غیرضروری قلمداد می شود در حالی که انتخابها عمدتا متفاوت می باشد، با این وجود اگر فردی به موضوعاتی مانند ضد تابش بودن، براق بودن، اثر انگشت و غیره فکر میکند، یقینا محافظهای اضافی برای او مورد نیاز خواهد بود.
چه نوع محافظ صفحه نمایش خوب است؟
امروزه محافظهای صفحه نمایش کاملا راحت نصب شده و از نظر قیمت نیز ارزانتر بوده و کیفیت بهتری نیز برخوردار می باشند. با این وجود تعداد گزینه ها بسیار زیاد بوده و یقینا انتخاب از تعداد زیاد بسیار سخت خواهد بود ار اینرو در این مقاله چند مورد از محافظ های صفحه نمایش متداول ارائه شده است.
غشاء پت (PET Film)
بطور کلی پلی اتیلن ترفتالات یک پلاستیک ساخته شده از پلی استر است که یک طرف آن دارای پوشش مات مقاوم در برابر خش و در طرف دیگر آن دارای چسب سیلیکون می باشد. این غشا معمولا شفاف بوده و یک لایه ضد خش را در روی صفحه قرار میدهد. محافظ صفحه نمایش ساخته شده از این ماده خاصیت ضد خراشی خوبی از خود نشان می دهد.
شیشه حرارت خوار
محافظ صفحه نمایش شیشه حرارت خوار یکی از بهترین محافظهایی است که گزینه مناسبی برای خریدن می تواند باشد. این نوع از محافظها در فرمهای چند لایه موجود می باشند که در لایه پایینی آن یک لایه جاذب شوک قرار گرفته که در زیر آن یک لایه پت وجود دارد.
TUP
پلی اورتان گرمانرم به عنوان ماده پلاستیکی شیمیایی پیشرفته ای شناخته می شود که در زمینه سختی، مقاومت در برابر خش و چربی سرآمد بوده و کشش قابل قبولی از خود نشان داده است. از این ماده نیز در ساخت محافظ های صفحه نمایش گوشی که مقاومت خوبی در برابر خش و چربی دارند استفاده شده است.
انتشار خبر جایگزینی جانی سروجی به عنوان مسئول بخش درون شرکتی توسعه چیپهای مودم بجای روبن کابالرو خبر از پروژه جدید اپل در راستای عدم وابستگی به چیپ مودم شرکت های دیگر دارد.
در حال حاضر سروجی معاون ارشد بخش فناوریهای سخت افزاری بوده و تنها به مدیر عامل اپل پاسخگو می باشد.
با توجه به این انتصاب، اپل به طور جدی اراده خود را برای استقلال از شرکتهای ثانویه جزم کرده است. با این وجود زمان رونمایی از اولین نسل مودم های موبایلی ساخت این شرکت هنوز مشخص نیست.
ناتوانی اینتل در برآورده کردن انتظارات اپل
با وجود اینکه کوپرتینوییها از مدت ها پیش با کوالکام در زمینه تامین مودم های دستگاههای خود همکاری می کرد، اما چندی قبل در پی شکایت از این تولید کننده، تصمیم گرفتند تا با رقیبش اینتل مشارکت داشته باشند.
اما بنظر می رسد که این همکاری نتوانسته انتظارات اپل را برآورده سازد و بر طبق گزارشهای منتشر شده انتظار میرود که اینتل تا سال ۲۰۲۰ نتواند اپل را در تولید آیفونهایی با پشتیبانی از شبکه 5G یاری رساند. همچنین این احتمال وجود دارد که اپل بخشی از تامین نیاز خود را به سامسونگ و مدیاتک بسپارد.
خبرهای منتشر شده حاکی از این است که شاید اپل در سال ۲۰۲۱ دیگر نیازی به تامین کنندههای خارجی برای تهیه مودم آیفونهای خود نداشته باشد.
یقینا کوپرتینوییها آگاهند که چنین گام بزرگی نیازمند به سرمایه گذاری کلان صدها میلیون دلاری در هر سال می باشد، ولی از طرف دیگر اگر درنهایت این تلاش ها به نتیجه برسد قطعا باعث ذخیره میلیاردها دلار در سال خواهد شد که پیش از این به شرکت های کوالکام و اینتل می رسید.
مزیت این پروژه
یک مزیت بزرگ این پروژه یکپارچه سازی چیپستهای سری A اپل با مودم های تولید خود خواهد بود که میتواند منجر به طراحی چیپستهای کوچکتر با مصرف انرژی کمتر شود.
با توجه به مسیر پیشرفت کنونی و ظهور فناوری های جدید در عرصه موبایل، انتظار می رود که در سال 2019 چند تکنولوژی موبایلی جدید دنیای فناوری را متحول کنند.
در حال حاضر این انتظار وجود دارد که پرفروشترین و بزرگترین گوشیساز دنیا یعنی سامسونگ، در سال 2019 در زمینه تغییر و تحولات اساسی تکنولوژی های موبایل پرچمدار باشد.
فناوری های موبایل تغییردهنده بازی در سال 2019
امروزه، تراشههای موبایل دارای قدرت پردازشی فوقالعادهای هستند، بعنوان مثال چیپست بالارده اسنپدراگون 845، با داشتن پردازنده هشت هستهای با حداکثر سرعت 2.8 گیگاهرتز، در برابر سنگینترین اعمال پردازشی نیز زانو نخواهد زد. با این وجود، تراشههای پرچمدار فعلی در برابر نسل جدید تراشههای موبایل تجهیز شده با فناوری ساخت 7 نانومتری، بویژه در زمینه مصرف بهینه انرژی، حرفی برای گفتن نخواهند داشت.
تراشه کایرین 980
تراشه کایرین 980 با فناوری ساخت 7 نانومتری توسط کمپانی هووای تولید شده و قرار است آیفونهای سال 2019 نیز از تراشه A12 مجهز به همین تکنولوژی بهره ببرند. در درون این چیپ 7 نانومتری 6.9 میلیارد ترانزیستور به کار رفته است و قرار است مغز متفکر هواوی میت 20 و میت 20 پرو و همچنین دیگر پرچمداران 2019 هواوی بشود.
کایرین 980 در مقایسه با پرچمدار کنونی تراشه یعنی اسنپدراگون 845، که از فناوری ساخت 10 نانومتری بهره مند می باشد، نزدیک به 20 درصد سرعت بیشتر و 40 درصد مصرف بهینهتر دارد.
فناوری G5
انتظار می رود که تا اواخر بهار سال آینده، نخستین گوشی پشتیبانیکننده از نسل پنجم شبکه موبایل معرفی شود. یقینا جایگزینی G4 با G5بسیار بااهمیتتر و تاثیرگذارتر از جایگزینی G3با G4 خواهد بود.
مهمترین کاربرد 5G، سیستمهای بلادرنگ خواهد بود. منظور از این سیستمها مواردی است که در صورت عدم ارسال و یا دریافت داده درونشان راس زمان مورد نیاز، فاجعه پیش خواهد آمد. مهمترین مثال از کاربرد 5G در تکنولوژی های موبایل آینده، IOT و بویژه اتومبیلهای خودران است. کوالکام معتقد است که ، تکنولوژی 5G سرعتی برابر فیبر نوری را در قالب اتصال وایرلس در اختیار کاربرد قرار میدهد که تضمینکننده عدم بروز مشکلات احتمالی است.
انتظار می رود که در سال اینده اسکنرهای اثر انگشت زیر نمایشگر، که در حال حاضر فقط در تعدادی انگشتشمار گوشی هوشمند وجود دارند، تبدیل به یکی از برجسته ترین تکنولوژی های موبایل 2019 شده و در مقیاسی وسیع، در حدود 100 میلیون گوشی مورد استفاده قرار گیرند.
دوربینهای موبایل سه گانه
دوربینهای موبایل سه گانهای که قرار است در گوشی های سامسونگ و اپل در سال 2019 مورد استفاده قرار بگیرند، بیشتر در زمینه تصویربرداری سه بعدی و بویژه فناوری واقعیت افزوده کاربرد دارند. به همین علت وجود سه سنسور بر روی ماژول دوربین اصلی آنها الزامی است.
امروزه واقعیت مجازی کاربردهای زیادی داشته و بویژه در زمینه بازی طرفداران زیادی جذب کرده است، از اینرو تیم کوک مدیر عامل اپل، معتقد است که آینده متعلق به واقعیت افزوده است.
نمایشگرهای تمام صفحه و بدنههای منعطف
رییس کمپانی سامسونگ اعلام کرده است که در سال 2019، از دو سری S و Note پرچمدارانی معرفی خواهد شد. همچنین این مدیر تاکید کرد که تمرکز سامسونگ بر روی استقامت و کیفیت بوده و بعد از سالها آزمایش، در نهایت نمایشگرهای منعطف میتوانند در محصولات تجاری به کار بسته شوند. همچنین از سال 2020 دو سری پرچمدار نوت و اس ترکیب شده و هر ساله دو گوشی پرچمدار که یکی از آنها مجهز به صفحه نمایش و بدنه منعطف است، معرفی خواهد شد
در این مقاله پنچ گوشی که توجه مخاطبین را بخود جلب کرده و قیمت زیر 2 میلیون تومان دارند معرفی شده است.
ال جی کیو 6 (Q6)
صفحه نمایش ال جی کیو 6 با نام تجاری FullVision یکی از مهمترین ویژگی های ان می باشد. این گوشی دارای صفحه نمایشگری با رزولوشن 1440×2880 پیکسل بوده و نسبت تصویر 18:9دارد.
علاوه بر این الجی طراحی خانواده گوشیهای سری Q را با سه دیزاین متفاوت با نام های Q6، Q6+ و Q6α که تنها در RAM، حافظه داخلی و رنگ با هم تفاوت دارند را شروع کرده است. در میان این خانواده، Q6+ پیشرفتهترین مدلمی باشد که دارای 4 گیگابایت RAM و 64 گیگابایت حافظه داخلی می باشد. در حالی که RAM و حافظه داخلی Q6 به ترتیب 3 و 32 گیگابایت گزارش شده است.
Sony XPERIA XA
اگر چه این گوشی دارای صفحهنمایش 5.0 اینچی می باشد اما هم سایز و هم رزولوشن صفحهنمایش گوشی سونی XA حرف چندانی در مقابل رقبای خود به خصوص گوشیهای چینیهایی هواوی G8، آنر 5X، شیائومی Note 3 و لنوو K3 Note ندارد
با این وجود سایز و وزن سونی XA برای یک گوشی رده میانی مناسب بوده و دارای مزیت هایی مانند دوربین با کیفیت، دکمه پاور دایره شکل، پشتیبانی همزمان از دو سیمکارت و کارت حافظه، طول عمر بالای باتری، دارا بودن فریم فلزی پیرامونی و حاشیه جانبی اندک صفحهنمایش می باشد. همچنین قیمت نزدیک به دو میلیونی تومانی این گوشی در بازار سبب محبوبیت آن گردیده است.
Y7 Prime 2018
خانواده Y در محصولات هواوی، جزء گوشیهای ارزان قیمت این شرکت محسوب می شود. هواوی Y7 Prime 2018 گوشی هوشمندی در سطح پائین رده میانی با ظاهری جذاب می باشد. این گوشی دارای صفحهنمایش بزرگ و قسمت براق پشت دستگاه بوده و همچنین سه اسلات جداگانه برای دو سیمکارت و یک کارت حافظه دارد. همچنین دوربینهای دوگانه بخش پشتی و جک 3.5 میلیمتری هدست و حافظه 32 گیگابایتی از دیگر امکانات این گوشی می باشد. با وجود اینکه بدنه فلزی، ظاهر جذابتری به این مدل می دهد اما جدا از اثرات انگشت، خراشیدگیهائی که به مرور در بخش براق پشت دستگاه ظاهر میشوند این جلوه زیبا را مخدوش می کنند. قیمت این گوشی در بازار حول و حوش 1.8 میلیون تومان می باشد.
کمپانی شیائومی در ساخت Redmi 6 کمپانی مدیاتک را به همتای آمریکاییاش کوالکام ترجیح داده و از تراشه قدرتمند میان رده Helio P22 در ساخت این گوشی استفاده کرده است. این چیپست شامل 8 هسته پردازشی منطبق بر معماری پردازندههای Cortex A53 می باشد که حداکثر سرعت کلاک آنها 2 گیگاهرتز است. اما مهمترین شاخصه P22 لیتوگرافی 12 نانومتری آن می باشد. P22 اولین تراشه میانرده مدیاتک با لیتوگرافی 12 نانومتری به شمار می رود که سبب شده میزان مصرف آن نسبت به چیپستهای 28 نانومتری هم تراز تا 48 درصد کاهش یابد.
اچ تی سی Desire 650
اگر چه برند اچ تی سی قبلا به عنوان یکی از شیک ترین برندهای گوشیهای اندرویدی مطرح می شد اما اخیرابا سقوط قابل تاملی رو به رو بوده است. اما در شرایط فعلی نیز خرید این گوشی برای کسانی که می خواهند کمتر از دو میلیون تومان پول خرج کنند گزینه مناسبی می باشد.
برای اولین بار در دسامبر 2016 این گوشی 5 اینچی با دوربین 13 مگاپیگسلی و 2 گیگابایت RAM 2016 عرضه شده است.
به تازگی سامسونگ دو گوشی هوشمند جدید Galaxy M10 و M20 را در هند معرفی کرده و یک گوشی دیگر از این سری را به نام Galaxy M30 در نوبت معرفی قرار داده است.
گلکسی ام 30
Galaxy M30 نیز مانند سایر اعضای سری Galaxy M قرار است در دو نسخه گرادیان مشکی و آبی رونمایی شود. مانند مدل M20 در گلکسی ام 30 نیز حسگر اثرانگشت در پنل پشتی قرار گرفته است با این وجود مهمترین تفاوت آنها در اضافه شدن یک لنز دیگر به دوربین اصلی M30 می باشد. این دوربین سه گانه متشکل از یک لنز اصلی 13 مگا پیکسلی بعلاوه دو لنز 5 مگا پیکسلی می باشد که از نوع زاویه باز و تله فوتو در نظر گرفته شدهاند.
مشخصات فنی
طول و عرض گوشی گلکسی ام 30 کمی از مدل M20 بیشتر بوده و ظاهرا 159 میلی متر طول و 75.1 میلی متر عرض دارد. پورت ارتباطی USB Type-C آن در لبه پایینی قرار گرفته و نشانهای از جک هدفون 3.5 میلی متری در تصویر منتشر شده از این گوشی دیده نمیشود.
همچنین گلکسی ام 30 از پنل 6.38 اینچی Infinity-V از نوع AMOLED با وضوح تصویر فول اچ دی پلاس بهره مند بوده و از پردازنده اگزینوس 7904 قدرت میگیرد. بر طبق گزارشهای تازه ممکن است سامسونگ این میان رده مذکور را در چند نسخه با کانفیگ متفاوت معرفی کند و ترکیب رم و حافظه داخلی در سطح بالاترین آنها 6 و 128 گیگابایت باشد.
دوربین سلفی درون ناچ V شکل گلکسی ام 30 دارای یک لنز 16 مگا پیکسلی با دیافراگم 2.0 بوده و ظرفیت باتری آن نیز مانند مدل M20 معادل 5000 میلی آمپر ساعت است.
لازم به ذکر است که فعلا مشخص نیست این گوشی در صورت تأیید توسعه چه زمانی روانه بازار خواهد شد.
بر طبق امارهای منتشر شده، سال گذشتهی میلادی علیرغم تمامی تحریمها و مشکلاتی که هوآوی برای فروش محصولات خود در بازار ایالات متحده داشت توانست با سهم فروش بیشتر از اپل بهعنوان دومین تولیدکنندهی بزرگ گوشیهای هوشمند در بازارهای جهانی پیشی بگیرد و هم اکنون قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ میلادی با سبقت گرفتن از سامسونگ نیز عنوان بزرگترین تولیدکنندهی گوشیهای هوشمند در جهان را نصیب خود کند.
در گزارشی که توسط CNN منتشر شده ریچارد یو، مدیرعامل اعلام کرده است که: در بهترین و سریعترین حالت، امسال و در دیرترین حالت سال آیندهی میلادی هواوی به رتبهی اول در جهان تبدیل خواهد شد.
میزان فروش هواوی در سال 2018
فروش ۲۰۰ میلیون گوشی هوشمند را در سال 2018 برای خود هدفگذاری کرده بود توانست با فروش مدلهای پی ۲۰، هوآوی آنر ۱۰ و میت ۲۰ به این هدف جامه عمل بپوشاند. به طوری که در اوایل دیماه، با فروش بیش از ۲۰۰ میلیون دستگاه گوشی در سال ۲۰۱۸ رکوردشکنی کرده و فروش ۲۰۰ میلیون گوشی را با معرفی نسخه ویژه میت ۲۰ پرو جشن گرفت.
با انتشار آمار و ارقام فروش در ماه دسامبر ، هوآوی اعلام کرد که قصد دارد تا پایان سال ۲۰۱۹ جایگاه بزرگترین فروشندهی گوشیهای هوشمند در جهان را (که هم اکنون متعلق به سامسونگ است) به دست اورد.
اگر چه هوآوی به دنبال رشد و ارتقا می باشد اما اواسط آذرماه بهدلیل نقض تحریمهای آمریکا علیه ایران، منگ وانژو، مدیر ارشد مالی و دختر بنیانگذار هوآوی در کانادا بازداشت شدند. همچنین اواخر دیماه نیز، دو کارمند در لهستان به اتهام جاسوسی برای دولت چین دستگیر شدند.
که در نتیجه آن کارمند دستگیرشده در لهستان را بهدلیل بدنام کردن شرکت اخراج کرد. علاوه بر این ماه ژانویه، دادستانهای فدرال ایالات متحده تحقیقات خود را درمورد اتهامات مطرحشده درباره شرکت بررسی کردند و رسیدگی به دعوی مربوط به سال ۲۰۱۴ و سرقت اسناد تجاری تیموبایل را نیز در دستور کار خود قرار دادند.
در گزارشی که اخیرا توسط رسانه ها منتشر شده شرکت سامسونگ ادعا کرده است که خانواده پرچمداران تازه گلکسی اس 10 نه تنها از شارژ بی سیم پشتیبانی میکنند، بلکه این توانایی را خواهند داشت که در شرایط خاص به عنوان شارژر سایر دستگاهها نیز عملا کنند.
با توجه به رونمایی شرکت هواوی از پرچمداران Mate 20 خود که از امکان شارژ معکوس بهره مند می باشد به نظر میرسد که سامسونگ قصد دارد این عملکرد جالب توجه را از هوآوی کپی برداری کند.
تصویری هم در رابطه با همین موضوع از متریال تبلیغاتی منسوب به گلکسی اس 10 در کره جنوبی انتشار یافته است. در این فلایر تبلیغاتی بطور واضع به امکان شارژ بی سیم معکوس تحت عنوان Reverse Wireless Charging توسط گلکسی اس 10 اشاره شده است.
PowerShare
این شایعه وجود دارد که تکنولوژی شارژ معکوس از استاندارد شارژ Qi بهره مند باشد که بیش از 5 سال است شرکت سامسونگ در شکل و فرم های متفاوتی از آن در ارتقا محصولات خود بهره برداری کرده است. با این وجود بر اساس ادعای برخی منابع، سامسونگ احتمالا قصد دارد این تکنولوژی را تحت عنوان PowerShare معرفی کند.
ترندی نوین در دنیای موبایل گلکسی اس 10
هوآوی سال گذشته با رونمایی از پرچمدار Mate 20 Pro آن را به عنوانی پاور بانکی برای سایر گوشیها نیز معرفی کرد. اگر چه این عملکرد هنوز با قدرت گسترده ای فراگیر نشده اما گفته میشود که علاوه بر سامسونگ، هوآوی همچنان قصد دارد که از آن در توسعه پرچمداران P30 هم بهره برداری کند.
بر اساس گزارشات منتشر شده به نظر میرسد سامسونگ و هوآوی که از بزرگترین و برجستهترین سازندگان گوشیهای همراه هوشمند در جهان به شمار می روند، هم اکنون در حال تدارک برای توسعه ترندی تازه در بخش موبایل می باشند.
همچنین سامسونگ قصد دارد قابلیت PowerShare را که تنها یکی از ویژگیهایی خانواده گلکسی اس 10 محسوب می شود مورد استفاده قرار دهد. در همین راستا به نظر میرسد که این غول تکنولوژی همه توان خود را در ارتقا این خانواده به کار بسته است تا فروش کمتر از انتظار خانوادههای اس 9 و نوت 9 را امسال جبران کند.
با توجه به اینکه سامسونگ با رونمایی از Galaxy A8s خود رویکردی نوین را در طراحی ظاهری وب آغاز کرده است این انتظار وجود دارد که خانواده پرچمداران گلکسی اس 10 نیز با چنین رویکردی توسعه یابند.
علاوه بر موارد بیان شده همچنین انتظار میرود پرچمداران ذکر شده از اولین خانواده گوشی های هوشمندی باشند که به حسگر اثرانگشت از نوع اولتراسونیک مجهز میشوند. در واقع بر اساس اظهارات بیان شده حسگرهای اولتراسونیک از حسگرهای اپتیکال پیشرفتهتر و سریعتر بوده و دقت بیشتری هم دارند.
پیش بینی می شود که خانواده پرچمداران گلکسی اس 10 در تاریخ 20 فوریه ( مقاران با یکم اسفند ماه) رسما معرفی شده و احتمالا از اواسط ماه مارس به بازار راه عرضه شده و در اختیار کاربران قرار گیرند.
اواخر سال گذشته در آستانه ی رونمایی از گلکسی اس ۱۰، سامسونگ با انتشار تصاویری به معرفی قابلیت های تراشه اکسینوس 9820 پرداخته است که در قلب گلکسی اس ۱۰ به عنوان نسل بعدی پرچم دار سامسونگ قرار خواهد گرفت.
لازم است از جزییات مغز پردازنده این گوشی هوشمند چیزهای بیشتری بدانیم. نیروی محرکه ی تحولِ بنیادین در تجربه ی کاربری با گوشی های هوشمند، توسط تراشه ای انجام میشود که در دل آن گوشی نهفته است.
عبارت پردازندهی تراشه اکسینوس 9820 از یک طراحی سه خوشه ای با آمیزه ای از هسته های سفارشی سامسونگ و عصاره ی طراحی ARM به دست مصرف کنندگان نهایی خواهد رسید است توضیحی است که شرکت سامسونگ با آن تراشه ی جدید موبایل گلکسی اس ۱۰ خود را توصیف کرده است.
در تراشه مورد استفاده در گلکسی اس 10 سامسونگ اجرای وظایف سنگین به دو هسته ی M4 محول شده است که ۲۰ درصد از هسته های M3 سال قبلِ سامسونگ سریع تر می باشند. از این رو در این تراشه از دو هسته ی Cortex-A75 برای رسیدن به سطح کارایی و توان مصرفی بهینه و چهار هسته ی A55 برای انجام وظایف سبک تر استفاده میشود.
پردازنده گرافیکی تراشه اکسینوس 9820
پردازنده ی این تراشه با نام Mali-G76 با بهره گیری از طراحی ۱۲ هسته ای از پردازنده ی اصلی پیشی گرفته در کل ۴۰ درصد سریع تر از پردازنده ی گرافیکی گلکسی اس ۹ عمل میکند.
لازم به ذکر است که گلکسی اس ۹ سامسونگ از یک پردازنده ی گرافیکی ۱۸ هسته ای استفاده میکرد؛ با این وجود هر هسته ی Mali-G76 در مقایسه با G72 از تعداد واحد اجرایی دو برابر بیشتر برخوردار می باشد. در نتیجه تقریباً هر هسته ی پردازنده ی گرافیکی گلکسی اس ۱۰ را میتوان معادل دو هسته ی پردازنده ی گلکسی اس ۹ سامسونگ در نظر گرفت.
همچنین از پروسه ی ساخت جدید 8nm LPP برای ساخت تراشه اکسینوس 9820 استفاده شده است که در مقایسه با پروسه ی ساخت 10nm LPP سال گذشته ی سامسونگ، ۱۰٪ توان مصرفی کمتری دارد.
تراشه ی جدید مورد استفاده در سامسونگ از ۵ ماژول دوربین پشتیبانی میکند که همین امر امکان کار با نسل جدید گوشی های هوشمند با چیدمانی از چند دوربین را فراهم می سازد. این تراشه امکان ضبط ویدیو های 8K با استفاده از کدک 10bit HEVC را دارد.
از آنجایی که با تجهیز گوشی های هوشمند به نمایشگر های 8K سال ها فاصله داریم؛ تراشه ی گلکسی اس ۱۰ سامسونگ بیشتر بر بهینه سازی پشتیبانی خود از نمایشگر های 4K تمرکز دارد. امکان کار با نمایشگر های 4K با قابلیت + HDR10 و Dynamic Tone Mapping از دیگر مزیت های این تراشه می باشد.
چون هوش مصنوعی به ضرورتی غیر قابل انکار در عصر حاضر تبدیل شده، واحد پردازش عصبی NPU در تراشه ی گلکسی اس ۱۰ سامسونگ ۷ برابر سریع تر از واحد استفاده شده در گلکسی اس ۹ می باشد. با استفاده از این واحد پردازشی امکان اجرای وظایف یادگیری ماشین بدون نیاز به اتصال آنلاین و تنها بر پایه ی سخت افزار داخلی به صورت سریعتر و امن تر فراهم می شود.
با توجه به مجهز شدن تراشه اکسینوس 9820 به مودم LTE-Advanced Pro با پشتیبانی از LTE cat.20 امکان دستیابی به سرعت های دانلودی تا ۲ گیگابایت بر ثانیه فراهم می شود. همچنین برای اتصال به شبکه در گوشی های 5G، مودم ۵۱۰۰ در تراشه اکسینوس9820 جایگزین مودم یاد شده خواهد شد.